|
یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ...
|
|
۳۱-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۳۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین دارم که فایل های جوملای 1.5 که قدیمی هم هست خیلی فضا اشغال کرده با این که فایل خاصی نداره البته پسورد ورود به کنترل پنل آن جوملا رو هم از دست دادم کلا میخوام آن را حذف کنم و جوملای جدیدی روی آن نصب کنم کدام فایل ها را باید حذف کنم تا به پوشه و دیتا بیس اد آن دامین که سایت دیگری روی آن سوار هست مشکلی وارد نشود؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - yokhsan - ۳۱-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ عصر
RE: یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - memare-ahvaz - ۳۱-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰ عصر
RE: یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - yokhsan - ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۲۵ صبح
RE: یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - razie - ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ صبح
RE: یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - Reza Ganji - ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ صبح
RE: یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - yokhsan - ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ صبح
RE: یک جوملای 1.5 در هاست اصلی و یک جوملا در اد آن دامین ... - Reza Ganji - ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۴۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: