|
مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید
|
|
۲-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید
آیول مهندس ایندکس دات پی اچ پی اضافه بشه حل میشه اما چیکار کنم که درست بشه؟ قبل اینکه بیارمش اینجا خوب بود. من فقط یه کامپوننت سئو دارم که باهاشم کار نمیکنم همینطوری نصب کردم الان پاکش کردم توفیری نکرد.
چه کنم دوستان؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - final_dream - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - ehsansabet - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۲ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - final_dream - ۲-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - gogerd - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۷ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - ehsansabet - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۹ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - gogerd - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - final_dream - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۶ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - gogerd - ۲-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۳۶ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - شاهین سمیع عادل - ۳-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۱ صبح
RE: مشکل در باز شدن منو ها (صفحات) پس از انتقال به سرور جدید - final_dream - ۵-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۱۱ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان