زمان کنونی: ۲۳-۶-۱۴۰۵, ۰۲:۱۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به مناسبت عید پاک دانلود رایگان
۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۰۵ صبح
ارسال: #7
RE: به مناسبت عید پاک دانلود رایگان
(۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ صبح)rezaetemadi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیا نسخه فارسی این افزونه موجود است ! ؟

راستی چندین فایل است ما باید دقیقا کدام را دانلود کنیم ؟
خیر نسخه فارسی تا جایی که من خبر دارم موجود نیست ، این وبسایت فقط برای امروز این افزونه رو رایگان گذاشته ، قبلا ً هم جایی ندیدم که کسی گرفته باشه و ترجمه کرده باشه . حالا من خودم چکش میکنم بدرد بخور بود ترجمه میکنم ....

همونطور که از اسمش پیداست jinglesubscriptions رو که تجاری بوده ؛ عیدی رایگان گذاشتن ، شما هر کدوم که فک میکنی بدردت میخوره دانلود کنید !! بقیه رایگانه ...

(۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ صبح)alikarimi8 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه لینک دقیق بدید؟

والا لینک دقیقش همینه دیگه از این دقیقتر ؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول توی سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عضو بشید بعد به لینک بالا برید و افزونه رو دریافت کنید
امضاء Pourdaryaei
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط rezaetemadi ، Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به مناسبت عید پاک دانلود رایگان - Pourdaryaei - ۲۱-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان