|
ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5
|
|
۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۰۸ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5
من برای پرداخت انلاین میخوام که تو سایت بزارم و هر کی میخواد پنل پیامکی و یا شارژ میخواد بخره بتونه از این امکان استفاده کنه
یه سوال دیگه به فرض من این ماژول رو گرفتم و تو سایت گزاشتم ایا باید برای فعال شدن به بانک هم برم یا نیازی نیست تنظیمات حساب من کافیه؟ من این چیزیای زیر که ماژول میخواد از کجا بیارم؟ پسوند کلاس ماژول آی دی ترمینال نام کاربری رمز پذیرنده |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - tobasms - ۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۳۴ صبح
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۴۵ صبح
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۵۶ صبح
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - tobasms - ۱۶-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ صبح
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - hc1supcenter - ۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۴:۲۰ عصر
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - tobasms - ۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۷ عصر
RE: ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت به همراه تابع ستل برای جوملا 1.5 - mmm_714 - ۱۸-۱۱-۱۳۹۲, ۰۹:۵۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان