|
یه اموزش برای ساخت انجمن با mybbبرای جوملا می خوام
|
|
۹-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۲۳ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و خحسته نباشید خدمت همه یدوستان غزیز امیدوارم که حال همهگی شما خوب باشه
من تا به امروز برای انجمن سایت از ،انجمن ساز کیوننا برای تالار سایت استفاده می کردم بنا به توصیه هایی که اقای گنجی چندی پیش برای تغییر تالار به هم دادند و با قابلیتهایی که انجمن mybb داره تصمیم گرفتم تالار سایت رو با mybb راهندازی کنم از شما دوستان راهنمایی می خوام که برای ست کردن mybbb با جوملا باید چه کاری انجام بدم و از چه ماژول و پلاگینی باید استفاده کنم تا اخرین ارسالهای انجمن رو مثل پارس جوم بتونم توی سایت هم نشون بدم ایا وقتی کاربری توی انجمن mybb ثبت نام می کنه توی جوملا هم ثبت می شه؟ و ایا باید mybb رو اول جدا نصب کنم و بعدش شروع به هماهنگ کردن اون با جوملا بکنم؟ دوستان راهنمایی کنید تا انجمن سایتم رو سریع عوض کنم ممنون از همه یدوستان |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
یه اموزش برای ساخت انجمن با mybbبرای جوملا می خوام - سجاد ابراهیمی - ۹-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ عصر
RE: یه اموزش برای ساخت انجمن با mybbبرای جوملا می خوام - Pourdaryaei - ۹-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۹ عصر
RE: یه اموزش برای ساخت انجمن با mybbبرای جوملا می خوام - Reza Ganji - ۹-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۴۸ عصر
RE: یه اموزش برای ساخت انجمن با mybbبرای جوملا می خوام - احسان افشاری - ۱۰-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۶ صبح
RE: یه اموزش برای ساخت انجمن با mybbبرای جوملا می خوام - محمدرضا بهارلو - ۱۰-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان