زمان کنونی: ۱۰-۲-۱۴۰۵, ۰۲:۴۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف
۲۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۲۱ عصر
ارسال: #5
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف
(۲۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ عصر)Mojtaba Pordel نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
كامپوننت هاي خبرنامه و ارسال ايميل انبوه، معمولا ارسال اتوماتيك ايميل در زمان هاي خاص رو دارن. مثلا AcyMailing نسخه حرفه اي اين امكان رو داره كه در زمان هاي خاص براي گروه هاي خاص ايميل بفرسته.
حالا اينكه بشه تنظيمش كرد كه براي كاربر تازه عضو شده اين كار رو بكنه نميدونم.
البته اگه بشه كاري كرد كه كاربر تازه عضو شده بطور اتوماتيك عضو گروه خاصي بشه (سوالي كه من در انجمن هاي مختلف مطرح كردم و كسي راه كار عملي ارايه نداد!)، اونوقت ميشه كامپوننت رو جوري تنظيم كرد كه براي اون گروه خاص به طور اتوماتيك ايميل بفرسته

سلام جناب پردل.
من هم میخواستم این کامپوننت رو پیشنهاد کنم ولی بدلایلی که خودتون ذکر کردید گفتم اینکارو نکنم بهتره. ولی در کل واقعا کامپوننت کاربردی و مفیدی هستش.
من اینکارو انجام دادم یعنی تونستم کاربر رو در هنگام ثبت نام به لیست اضافه کنم ، ولی هرکار کردم نشد که به صورت پیشفرض Subscription کنم!Eyes
امضاء ehsansabet
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی ، اجرا و بهینه سازی وب سایت های جوملایی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط rezaetemadi
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - ehsansabet - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: