|
کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف
|
|
۲۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۳۴ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف
سلام
عید بر همگان مبارک ! دوستان من به دنبال یک سیستم یا کامپوونتی هستم که بتواند برای کاربر تازه شوده در سایت به صورت اتوماتیک در چند تایم زمانی ایمیل ارسال کند ! منظورم این است که : زمانی که من در سایت عضو شدم ! همان دفعه اول یک بار برای من ایمیل بفرستد ، ( ایمیل خوش آمد گوئی ) ، که به طور پیش فرض جوملا این را دارد ، اما ... بعد شم خواهم چند روز بعد مثلا 3 روز بعد به صورت اتوماتیک دوباره یک پیغام برای کاربر بفرستد و و بعد م یخواهم برای بار سوم مثلا 10 رو بعد از ثبت نام دوباره این کار انجام بشود ! اگر امکان دارد راهنمائی ام کنید ! خیلی نیاز دارم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - rezaetemadi - ۲۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ صبح
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - rezaetemadi - ۲۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۲۰ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - Reza Ganji - ۲۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۲۰ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - Mojtaba Pordel - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۰ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - ehsansabet - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۲۱ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - Mojtaba Pordel - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۲۷ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - ehsansabet - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۵۵ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - Mojtaba Pordel - ۲۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۰۳ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - rezaetemadi - ۲۸-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳ صبح
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - rezaetemadi - ۲۸-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - publichtml - ۲۸-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۵۳ عصر
RE: کامپوننت ارسال ایمیل در تایم های مختلف - rezaetemadi - ۳-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان