|
از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25
|
|
۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۳۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25
ممنون از پاسخ شما
بله فرمایش شما را دقیقا مو به مو توجه کردم و اجرا کردم ولی نمیشه این فایل calendar.js در پوشه زبان فارسی جوملا کار رو خراب می کنه بنده قبل از اینکه جوملا بیاد و باهاش کار کنم - کمی دوره برنامه نویسی پاسکال دلفی و ویژوال گذرونده ام در ضمن با اچ تی ام ال هم آشنایی نسبی دارم اینو گفتم که فکر می کنم یه چیزی تو فایل های خود هسته جوملا ( همه جوملا هایی که توسط تیم های مختلف فارسی شدن ) تغییر کرده و این به یک شکل یکسان بوده ببینید تقریبا مطمئنم که یک جایی احتمالا اومده گفته اگر زبان فارسی بود بیا فایل calendar.js رو از پوشه language/fa-IR بخون چون یه فایل calendar.js در پوشه زبان فارسی جوملا هست با حجم حدودی 10-11 کیلوبایت که کار محاسبه و تبدیل شماره روز و ماه و سال رو از میلادی بع هجری شمسی انجام میده و یک فایل دیگر calendar.js در پوشه system جوملا وجود دارد با حجم حدودی 34-35 کیلوبایت که فایل اصلی تقویم میلادی جوملا می باشد حتی من این فایل calendar.js رو با فایل js موجود در پوشه زبان فارسی جوملا جایگزین کردم هر چند که پیش بینی می کردم کار نکنه و همینطور هم شد و کار نکرد دموی آنلاین هم وجود دارد = دسترسی ftp هم بهتون می دم ---- واقعا نمی دونم دیگه با این تقویم هجری شمسی جوملا چی کار کنم بیشتر از اینکه سود داشته باشه ضرر داره چون تقریبا همه کامپوننت هایی که با تاریخ سر و کار دارند با این قاطی می کنند و همه چی مثل دومینو می ره جلو کمک کنید.... باز هم سپاس ... سپاس...سپاس |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25 - shervin6363 - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۰۳ عصر
RE: از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25 - ehsansabet - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷ عصر
RE: از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25 - shervin6363 - ۱۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۲۵ عصر
RE: از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25 - ehsansabet - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۰۳ صبح
RE: از کار انداختن تقویم هجری شمسی جوملا 1.5.25 - shervin6363 - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان