|
کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5
|
|
۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۱۱ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
قاعدتا افزونه هایی که شما در 1.5 استفاده کرده اید در جوملا 2.5 کار نمی کنند
من خودم از 1.5 استفاده می کنم و تا تمامی افزونه ها برای ورژن های بالاتر فیکس نشود از این ورژن کوچ نخواهم کرد ولی ببیند افزونه هایی که در سایتتان استفاده کرده اید ورژن 2.5 هم دارند یا نه |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - mercol30 - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۲۰ عصر
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳ صبح
اخ دیدی چی شد یادم رفت ولی - mercol30 - ۱۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۳۰ صبح
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - hc1supcenter - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۰۴ صبح
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - rezaetemadi - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۰۱ صبح
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - sms118 - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۱۶ عصر
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - mercol30 - ۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ عصر
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - سجاد ابراهیمی - ۲۲-۲-۱۳۹۱, ۰۸:۱۷ عصر
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - سجاد ابراهیمی - ۲۳-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۵۴ صبح
RE: کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۳-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۵۸ صبح
کامپوننت jUpgrade انتقال از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 - mehdi7504 - ۲۶-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان