|
جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه )
|
|
۱۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۴۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه )
سلام
این مورد کاملا بستگی به شرایط داره، ولی نظر خود من هنوز روی جوملا 1.5، حتی یه سایتی که دیروز با یکی از دوستانم شروع به طراحیش کردم روی جوملا 1.5 پایه ریزی شده، خود من چند ماه دیگه صبر می کنم تا 2.5 کاملا نسخه پایداری بشه و از اون به بعد به 2.5 مهاجرت می کنم، شما در 1.5 اگه از هاست مطمئنی استفاده کنید و نکات ایمنی رو کاملا رعایت کنید، از افزونه های مناسب برای امنیت استفاده کنید، و در طراحی اصول رو رعایت کنید یه سایت خیلی قدرتمند می تونید داشته باشید، در کنار کامپوننت هایی مثل کی 2 یا جومفیش برای دو زبانه کردن، و دیگر افزونه هایی که به جوملا قدرت انعطاف بیش تری می بخشن دیگه هیچ کم و کاستی براتون نمی مونه، البته بازم این نظر من، بعضی اعتقاد دارن باید زودتر مهاجرت کرد و به روز شد، ولی استفاده از 1.7 رو اصلا پیشنهاد نمی کنم چون نسخه ای نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشه الان، یا روی 1.5 کار کنید یا 2.5. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه ) - shervin6363 - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۲۶ عصر
RE: جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه ) - صدرا حسابی - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ عصر
RE: جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه ) - rezaetemadi - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۵۴ عصر
RE: جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه ) - Pourdaryaei - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ عصر
RE: جوملا 1.5 یا 1.7 مسئله این است ( جوملا 2.5 فعلا نه ) - shervin6363 - ۱۱-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۵۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان