|
آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد
من خودم با Xammp کار می کنم. لینک سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و این هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جفتشون یه کاری می کنن و نحوه کار جفتشون شبیه به همه.. تنها فرقشون اینه که زمپ یه نموره حرفه ای تره!!!! اینم برای دوستانی که سیستم عاملشون مکینتاش هست :d دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ||| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید مرتضی پورمحمد بدرود |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - zaban26 - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - محمدرضا بهارلو - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۶ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - zaban26 - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۹ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - farjadp - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۰ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - zaban26 - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۵ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - ehsansabet - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - farjadp - ۵-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ عصر
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - zaban26 - ۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۱۲ صبح
RE: آیا میشه بصورت آفلاین سایت را با جوملا طراحی کرد - farjadp - ۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان