|
جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت
|
|
۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۴۹ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت
آره مرسی درست شده
![]() ![]() فقط منوی سایت پریده که این یه مشکل اساسی است از قبل داشتم ، نمیدونم چرا وقتی قالب رو ادیت میکنی یا وارد تنظیمات قالب از سایت میشی منوهای سایت حذف میشه !تنها روشی هم که میشه مشکل رو حل کرد اینه که قالب رو حذف و دوباره نصب کرد ... چرا ؟ متاسفانه وقتی فایلهای css رو دانلود کردم و جایگزین فایلهای قالب قبلی کردم و دوباره قالب رو نصب کردم ، دوباره ریبون رفت سمت راست ! شما کجای قالب رو دستکاری کردین جناب ثابت ؟ ![]() مرسی حل شد
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - ehsansabet - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۰ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - ehsansabet - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۱۳ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۴۳ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - ehsansabet - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۳۲ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۴۴ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - ehsansabet - ۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ عصر
RE: جابه جایی تصویر ریبون تاریخ و تغییر فونت - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

که این یه مشکل اساسی است از قبل داشتم ، نمیدونم چرا وقتی قالب رو ادیت میکنی یا وارد تنظیمات قالب از سایت میشی منوهای سایت حذف میشه !