|
جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch
|
|
۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch
دوست عزیز این کامپوننت برای جستجو در مدیریت سایت هست نه در خود سایت و اگر شما پلاگین ها را نصب کنید و ماژول های آن را ... که ماژول جستجو را یک کادر جستجو در صفحه اول مدیریتتان می آید و می توانید از آنجا جستجو را شروع کنید بله توی بیشتر کامپوننت ها جستجو می کند مخصوصا به طور ویژه بعضی کامپوننت ها مثل دانلود منیجر ها ، فروشگاه ساز ویرتورمارت کامپوننت کاتو و یکسری دیگر که توی سایت خودش گفته و اگر کامپوننتی که شما خیلی با آن کار می کنید در صورت نداشتن جستجو در آن می توانید به سایت سازنده اعلام کنید تا این کار را انجام دهند تا اونجایی که بنده تست کردم عالی بود و البته من عکس های آن را توی یک انجمن دیگه قرار داده بودم که ظاهرا عکس ها از سرور پاک شده بود و برای همین دیگه حوصله این کار را نداشتم وگرنه توی عکس می دید که چه کار باید بکنید و چه کارهایی انجام می دهد
زیادم سخت نیست فقط یکمی دقت و وقت گذاشتن |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - mercol30 - ۳-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۶ عصر
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - zaban26 - ۳-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۵۳ عصر
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - Mojtaba Pordel - ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ صبح
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - mercol30 - ۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ صبح
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - Mojtaba Pordel - ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۲۱ صبح
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - محمدرضا بهارلو - ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ صبح
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - mercol30 - ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۰۴ صبح
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - محمدرضا بهارلو - ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۰۵ صبح
RE: جستجوی حرفه ای برای همه چیز در مدیریت سایت easysearch - sara2002 - ۱۱-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان