|
ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store
|
|
۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۳۰ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store
من متوجه مشکلی که شما در مرورگر مشاهده میکنید نشدم چون برای مشکلی نمایش داده نمیشود !
در مورد امکان اتصال این افزونه به درگاه بانکی میتونید با آقایان وحید حاجی پور و ابوالفضل طالبی صحبت کنید تا بررسی کنند ولی بعد میدونم رایگان انجام بشه ! من دو هزار خط هم ترجمه کردم البته برای مشتری و آقای پور دریایی جوم سوشیال رو ترجمه کرده و قسمت زیادی از انجمن ساز کننا و 120 خط نسبت به ترجمه افزوه هایی که ترجمه زیادی دارند زیاد نیست ! فکر میکنم اگر از ویرتومارت استفاده کنید بهتر باشه هرچند این افزونه جالبی است ولی آخرین نسخه های k2 فارسی دارای چند باگ می باشد مانند عدم حذف مطالب و... و اگر رفع بشه اونوقت میشه گفت این افزونه در کنار k2 کاربردی است ! |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - mercol30 - ۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ عصر
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۰۹ صبح
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - Pourdaryaei - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ صبح
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - mercol30 - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ صبح
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - Pourdaryaei - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۲۸ صبح
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ صبح
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۳۴ صبح
دوست عزیز فارسی شده آن ارور می ده و مشکل داره - mercol30 - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۱ صبح
RE: ساخت یک فروشگاه بدون دنگو فنگ با K2 Store - Pourdaryaei - ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۴۱ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان