|
بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟
|
|
۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۰۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟
با درود
همونطور که اطلاع دارید بنده تا حدودی به زبان MVC.Net تسلط دارم... (با اجازتون مدرس این دوره هستم و تا حالا دو تا کتاب در بازار عرضه کردم) پس قاعدتاً باید خیلی به محصولات مایکروسافت و امثال اون عشق بورزم و طبیعتاً با DotNetNuke سایت طراحی و راه اندازی کنم... ولی ....تا حالا نه تنها یک سایت هم با دات نت نیوک راه اندازی نکردم بلکه یادم نمیاد بیشتر از دو یا سه بار فقط برای سرگرمی و تست چند ماژول ، این سیستم را روی لوکال نصب کرده باشم!!!! فقط میتونم بگم جوملا معنای واقعی سایت رو برام میده.. راه اندازی سایت با جوملا برام خیلی لذت بخشه با جوملا میشه هرکاری کرد.... البته فقط یه پیشنهاد : اگر میخواهید یک وبلاگ شخصی راه اندازی کنید ورد پرس بهتر از جوملا عمل میکنه. مثلاً بنده تمام سایت ها رو با جوملا راه اندازی می کنم ولی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم چون تقریباً وبلاگ مانند هست با وردپرس راه اندازی کردم.... ببخشید زیاد حرف زدم موفق باشید مرتضی پورمحمد بدرود |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - razie - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۳۵ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - publichtml - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۰ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - gogerd - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - محمدسلیمانی - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۸ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - ابوالفضل حیدری - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - farjadp - ۲۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

....