|
بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟
|
|
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟
درود
يادم يه زماني 80% اسكريپت هايسايت هايي مثل p30vel يا اسكريپت.com رو دانلود و نصب و تست كرده بودم. يه عالمه cms نصب كرده و تست كرده بودم و بعد از سپري كردن دوسال گشت و گذار در مجموع مذكور به جوملا رسيدم. توصيه من به كسايي كه بطور كاملاً اتفاقي اين پست رو با سرچ ياا وبگردي ميبينن و مايل به شروع فعاليت در زمينه راه اندازي وبسايت هستند جوملا هست. به هيچ وجه حتي در ابتدايي ترين سطح تخصص مديرسايت راه اندازي شده با جوملا نميشه اون رو با چيز ديگري مقايسه كرد. اگر تبهر و تخصص شما بيشتر بشه كه ديگه هيچ. وقت خودتون رو با كلنجار رفتن با ساير اسكريپت ها هدر ندين. جوملا مثل درياست: * ميشه كنارش نشست و از ديدنش لذت برد * ميشه در اون شنا كرد و كيف كرد * ميشه در اون قايق سواري كرد و تفريح كرد * ميشه از اون ماهي گرفت و سير شد * ميشه از اون مرواريد گرفت و پولدار شد * يا ميشه از اون نفت استخراج كرد و ميلياردر شد پس هرچه تواناتر باشي موفق تريري، جوملا محدوديت نداره |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - razie - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۳۵ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - publichtml - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۰ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - gogerd - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - محمدسلیمانی - ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۸ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - ابوالفضل حیدری - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ عصر
RE: بـــــــه نـــــــظـــــر شـــما یه Cms خــــوب چه امکاناتی باید داشته باشد ؟؟ - farjadp - ۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۰۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان