|
اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields
|
|
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۲۹ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
[/align]
من این را نصب کردم و تمامی آنها را فعال ولی نمی دونم چه کاربردی داره ما که چیزی ازش ندیدیم براش یک فیلد درست کردم و گذاشتم که توی تمامی مطالب نشان بده ( که ظاهرا توی لوکال کار نمی کنه توی هاست تست کردم ( و رفم توی ادیتور و برای یکی از مطالب فیلد را گذاشتم فقط در آخر مطلب اون نوشته را آورد یعنی چه ... لطفا کاملتر بگید اصلا چیه و کاربردش چیست |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - Reza Ganji - ۱۴-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۳۸ صبح
مشکلش چیه که - mercol30 - ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ صبح
RE: اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - mhparvaz - ۹-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۵۱ عصر
RE: اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - صدرا حسابی - ۱۱-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۱۱ صبح
RE: اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - mal2moh - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۱۳ صبح
RE: اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - Mojtaba Pordel - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۸ صبح
اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - sade123 - ۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۵۳ عصر
اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - mal2moh - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۸ عصر
RE: اضافه کردن فیلدهای اختياری به مطالب جوملا با custom fields - mal2moh - ۱-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان