|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro
|
|
۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro
بله .اتفاقا الان با فرمت زیپ آپلود کردم .درست شد. فقط یه سوال تصاویر رو باید با فتوشاپ ادیت کنم از نظر سایز بعد آپلود کنم؟خود این پلاگین اتومات این کارو انجام نمیده؟
(۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ عصر)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله دوست عزیز.این که شما می فرمایید در مورد sige هست و اطلاع داشتم. نه درست نشد،ببخشید،مشکل همچنان پابرجاست. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Pourdaryaei - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Reza Ganji - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۸ صبح
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Pourdaryaei - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان