|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro
|
|
۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro
من هم همین مشکل رو داشتم ولی نیازی نیست حتما از اون قسمت گالری ایجاد کنید ، شما هرجایی که ادیتور داشته باشید و بتونید مطلب بنویسد کافیه کد گالری و اسم فولدر رو بنویسید تا اتوماتیک گالریتون ایجاد بشه ...
فقط باید توجه کنید که پوشه گالری رو مشخص کنید ، اسم پوشه تصاویر رو هم بزرگ و کوچیک اگه هست دقیق بنویسید ، با حروف بزرگ و کوچیک حساسه مثلا » تصاویر من در پوشه images و در زیرمجموعه gallery قرار داره پس مسیر گالری من توی پلاگین میشه images/gallery بعد یک فولدری ( برای تفکیک گالری ها ) توی این فولدر گالری دارم بنام example ، خب کافیه توی ادیتور این کد رو بعلاوه اسم پوشه بنویسم کد: (انتخاب همه) {gallery}example{/gallery} |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Pourdaryaei - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۴ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Reza Ganji - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۸ صبح
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Pourdaryaei - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان