|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro
|
|
۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro
سلام .ببخشید من \پلاگین simple image gallery pro را نصب و فعال کردم.اما وقتی در کی 2 فارسی می خوام گالری تصاویر در مطلب قرار بدم و فایل فشرده با فرمت رار رو می خوام آپلود کنم .نمیشه و ایرور میده . نمی دونم واقعا این گالری چطور کار می کنه. من اول در فولدر images/M-images/ یه پوشه درست می کنم و تصاویر رو در آن پوشه آپلود می کنم و آدرس این پوشه رو در تنظیمات پلاگین میدم.ولی باز نمی دونم چرا طبق آنچه در تصویر پیوستی می بینید نمی تونم در قسمت کی 2 گالری بسازم؟راهنمایی لطفا
الان مشکل حل شد. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Pourdaryaei - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۴ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - صدرا حسابی - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - shahnaz - ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Reza Ganji - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۸ صبح
RE: اشکال در ساخت گالری در مطلب کی 2 با simple image gallery pro - Pourdaryaei - ۲۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان