|
باز نشدن سایت_مشکل کاملا جدی_کمک فوری
|
|
۱۶-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۲۹ صبح
ارسال: #19
|
|||
|
|||
RE: باز نشدن سایت_مشکل کاملا جدی_کمک فوری
دوست عزیز بنده تا ساعت 3:48 دقیقه صبح روی سایت شما کار کردم ،اما متاستفانه مثل اینکه هاست شما رایگان هستش و با توجه به اینکه هاستهای رایگان لینوکسی و با سیستم پلسک قابلیت اکسترکت کردن درش نیست کاری از دستم بر نیومد،حتی از دوست عزیزمون آقای مرتضی محمدجانی هم کمک خواستم اما ایشون هم اضحار کردن راهی جز تیکت زدن به مدیر هاستتون نداریدپیشنهاد بنده و ایشون به شما اینه که برید 1 هاست لینوکس با کنترل پنل سی پنل خرداری کنید ،هزینه اش هم در سال 20 هزار تومان هستش،اما اکثر امکانات نا محدود هستش مانند ؛ بک آپ،ساب دامین،اکانت ftp و غیره.... رو این هاست ها هم وقتتون رو هدر ندید چون در آخر شما هستید که اذیت میشید اگر سی پنل بود به جرات میگم که واستون درستش می کردم اما با اینکه با کامپوننت اکببا واستون بک آپ گرفتم اما با عرض پوزش دیگه همون ادمین ساییتونم باز نمیشه یا با پشتیبانتون تماس بگیرید و بگید فایل زیپ administrator.zip که در هاستتون آپلود کردم با زحمت رو اکسترکت کنند بلکه مشکلتون حل بشه اما بازم پیشنهاد میکنم 1 هاست خریداری کنی 1 گیگ در سال 20 هزار تومن(اگر خواستی پیام بده معرفی کنم)از آقای گنجی هم میتونید خریداری کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

دوست عزیز بنده تا ساعت 3:48 دقیقه صبح روی سایت شما کار کردم ،اما متاستفانه مثل اینکه هاست شما رایگان هستش و با توجه به اینکه هاستهای رایگان لینوکسی و با سیستم پلسک قابلیت اکسترکت کردن درش نیست کاری از دستم بر نیومد،حتی از دوست عزیزمون آقای مرتضی محمدجانی هم کمک خواستم اما ایشون هم اضحار کردن راهی جز تیکت زدن به مدیر هاستتون ندارید