|
چطوری طراح سایت شویم
|
|
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۱۷ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری طراح سایت شویم
متاسفانه در ایران درصد بالایی از طراحان وب اصلا طراح نیستن و فقط با یه سری template آماده با یه سری cms در سطح مبتدی یا htmlساده کار می کنن و ادعاهای عجیب و غریبی هم دارن! و خب توقع مشتری رو هم برطرف نمی کنن و کارهای ضعیفی ارائه می دن، شما سایت های مراکز دولتی و آموزشی ایران رو ببینید درصد بالاییشون اصلا نمی شه سایت به حسابشون اوورد یا کپی همن!
![]() من به شخصه پیشرفت بقیرو دوست دارم و برای همین و پیشرفت خودم کنار دوستان در انجمن فعالیت می کنم، ولی دوستان در نظر داشته باشن در انجمن خودتون سعی کنید از افراد دیگه دانش کار رو بگیرین و پیشرفت کنین و مشکلاتتون رو خودتون آرم آروم برطرف کنین، و این که واقعا خودتون رو به جوملا و استفاده از افزونه محدود نکنین که خیلیم تا حالا در انجمن گفته شده، من خودم هر چی دارم جلو می رم می بینم عقب ترم!! چرا ما نباید یه غولی مثه template monster در ایران داشته باشیم یا در زمینه جوملا شرکت های معروفی که می شناسیم، البته حرف شعاری نمی خوام بزنم اینارو دارم می گم خودمم یه تکنی بخورم!!![]() شما html و css رو کار کنید java رو حداقل در حد ویرایش کردن باید بلد باشین، بعدش مثلا Ajax و Jquery که جفتشون شدیدا کاربرد دارن اگه یاد بگیرین و خب phpام (+Mysql) که پدری واسه خودش و هر چی جلو می ری می بینی چه قدر قدرتمند و وسیع و هر کاری ازش بر میاد! (ASPام من سراغش نمی رم ولی خب اونم کسی بخواد یاد بگیره برنامه سنگینی و کار داره!) بعد کنار اینا مثلا فلش کار می کنی می بینی اکشن اسکریپت 3 چه غولیه واسه خودش و می تونی یه سایت فول فلش داینامیک بی نظیر باهاش بسازی! در زمینه گرافیکم که حتما باید کار بکنین و اون هم یه بحث سلیقه و خلاقیت رو داره و بعد هم تکنیک که با دو تا افکت و فیلتر فتوشاپ و پلاگینای آمادش نمی شه به جایی رسید و کلی تکنیک و تخصص هست و کنار باید نرم افزارهای دیگرم کار کرد(مخصوصا در مورد تصاویر برداری)! و اینا تازه یه بخش کار بود، سئو و خیلی موارد دیگه در مورد وب هست که باید به صورت تخصصی کار کرد...دوستان ببخشید انقدر حرف زدم، امیدوارم دست به دست هم بترکنیم و روز به روز انجمن تخصصی تری داشته باشیم !
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری طراح سایت شویم - محمدسلیمانی - ۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۳۹ صبح
RE: چطوری طراح سایت شویم - صدرا حسابی - ۱-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ صبح
RE: چطوری طراح سایت شویم - mal2moh - ۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۲۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

چرا ما نباید یه غولی مثه template monster در ایران داشته باشیم یا در زمینه جوملا شرکت های معروفی که می شناسیم، البته حرف شعاری نمی خوام بزنم اینارو دارم می گم خودمم یه تکنی بخورم!!
در زمینه گرافیکم که حتما باید کار بکنین و اون هم یه بحث سلیقه و خلاقیت رو داره و بعد هم تکنیک که با دو تا افکت و فیلتر فتوشاپ و پلاگینای آمادش نمی شه به جایی رسید و کلی تکنیک و تخصص هست و کنار باید نرم افزارهای دیگرم کار کرد(مخصوصا در مورد تصاویر برداری)!
و اینا تازه یه بخش کار بود، سئو و خیلی موارد دیگه در مورد وب هست که باید به صورت تخصصی کار کرد...