|
ساخت سایت مثل adidas
|
|
۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۱۴ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: ساخت سایت مثل adidas
دقیقا من حرف آقای حیدری را قبول دارم !
زمانیکه دوستم به من مشکل خودش را گفت ، من نمونه کارهای خود را معرفی کردم خوشش آمد ولی ... من در نظرم تقریبا چیزی که آقای حیدری گفت در نظر داشتم ولی با دیدن نمونه کار سایت آدیداس نگاهم به کار عوض شد و دیگر مثل گذشته به کارم نگاه نمی اندازه ، خلاقیت چیزی است که متاسفانه خیلی از ما ها نداریم ، ما خلاقیت را به این می دانیم که یک اسلایدر بیاندازیم ، ما قبل از فکر کردن کار می کنیم . بعدش فکر ... البته خدا نکرده به دوستان بر نخورد من اول خودم را می گویم ، چون خیلی وقت ها چنین اشتباهی را انجام می دهم ، من فوتسالیست هستم و حرفه ای هم بازی می کنم تا 3 ماه دیگر هم به یک تیم اسپانیایی می پیوندم ! یک بار در یکی از بازی ها ( فینال مسابقات داشنجویی جهان )، یک بازیکن ( رومانیائی ) در گوشم فش داد ، خیلی بد ، من هم کاملا متوجه حرفش دم ، و سریع عکس العمل نشان دادم ،ولی هیچ کس حرفم را باور نکرد ، نه داور نه بازیکنان ... هیچ کس... می دانید چرا ... چون آن فقط درگوشم گفت . فقط من شنیدم نه هیچ کس دیگر ، ولی حرفهای من را همه هم دیدند و هم شنیدند ، البته من حرف بدی نزدم ولی حرکت های من فقط تنها جریمه اش اخراج بود ... اخراج شدم ، تیم آن بازی را باخت و دوم شد ، فقط به خاط اینکه در آن لحظه اول عمل می کردم و بعد فکر ... البته این داستان را گفتم تا بدانیم اگر قبل از کارمان فکر کنیم ، خیلی بهتر است ، اگر فکر کنیم شاید بتوانیم چنین چیز هائی بسازم ! شاید در این حد نتوانیم ، ولی شاید بتوانیم شبیه این بساریم ، حتی با جوملا! ... به نظر شما اینطور نیست ... |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
ساخت سایت مثل adidas - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۱۲ صبح
RE: ساخت سایت مثل - صدرا حسابی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۳۱ صبح
RE: ساخت سایت مثل adidas - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۳۵ صبح
RE: ساخت سایت مثل adidas - Pourdaryaei - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۳۵ صبح
RE: ساخت سایت مثل adidas - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۴۱ صبح
RE: ساخت سایت مثل adidas - صدرا حسابی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۵۱ صبح