|
لوگو
|
|
۲۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۵۰ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: لوگو
دوست عزیز با این برنامه به راحتی میتوایند متن را متحرک کنید
swftext با این برنامه می توانید لوگو را متحرک کنید. EasyGifAnimator دوستان عزیز من ![]() این انجمن یک انجمن تخصصی جوملاست . ولی دوستان در حد امکان دیگر سوالات شما دوستان را پاسخ می گویند مانند مای بی بی و فلش و گرافیک و... خوب دوستان شاید خیال کنند که دوستانی که اینجا فعالیت می کنند فقط کارشون اینکه که در انجمن باشند و به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ دهند ولی اینطور نیست هر کدام از دوستان ،حتی خودم کارها و گرفتاریهای خودمون را داریم ولی در هر صورت به انجمن می آییم و پاسخ کاربرا عزیز را می دهیم . ولی اینکه دوستان توقع دارند تا کارها را برایشان انجام دهیم خوب توقع زیادی است البته هستند دوستانی که این کارو انجام میدهند که جا داره ازشون تشکر کنم ولی نباید فراموش کرد که هدف ما حل مشکلات ، نه پاسخگوی نیاز کاربران و یا انجام سفارش آنها. امیدوارم که دوستان از من دلخور نشوند . هدف من و دیگر دوستان راهنمایی است. سعی کنید خود کارهای خودتان را انجام دهید در صورتی که به مشکل برخورد کردید می توانید در انجمن مطرح کنید. شما میتوانید حتی بعد از ساخت در انجمن قرار دهید تا دوستان نظراتشون را برای بهتر شدن پروژه بدهند(نظر سنجی) موفق باشید
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
RE: لوگو - محمدسلیمانی - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۱۹ عصر
RE: لوگو - صدرا حسابی - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴ عصر
RE: لوگو - صدرا حسابی - ۲۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ عصر
RE: لوگو - مرتضی محمدجانی - ۲۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ صبح
RE: لوگو - محمدسلیمانی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹ صبح