زمان کنونی: ۳۰-۱-۱۴۰۵, ۰۸:۵۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان
۱۷-۱-۱۳۹۰, ۰۴:۳۱ عصر
ارسال: #1
افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان
با سلام
من دنبالیک افزونه با امکانات زیر می گردم که ممنون میشم منو تو این زمینه راهنمایی کنید
امکاناتی که من می خوام سایتم داشته باشه :
من می خوام برای سایتم یک بخش همایش یا مسابقه بزارم که کلیه قابلیت های زیر را داشته باشه
اول از همه این قسمت دارای بخشهای کاربری - داوری و مدیریت باشه که هر مدومش قابلیتهای جداگانه داشته باشند

قابلیتهای بخش کاربری :
1 - ثبت نام کاربر با فیلد های مورد نظر به صورتی که برای داور نام و مشخصات کاربر نمایش داده نشه و فقط یک کد به کاربر اختصاص داده بشه
2 - ارسال مقاله به صورت متن + عنوان + پیوست
3 - ویرایش فایل یا همون مقالیه ارسال شده
4 - سیستم اعلام نتایج
5- سیستم اعلام نظر

قابلیتهای بخش داوری :
1- دریافت فایلها و مقالات ارسالی به صورتی که نام و مشخصات کاربر یا همون شرکت کننده نمایش داده نشه و فایلها از روی کد شناخته بشن یعنی کدگذاری بکنه
2- ثبت نتیجه داوری در بخش ارزشیابی جهت نمایش در سایت به صورتی که داور کد مقاله + امتیاز مقاله را وارد کنه و سیستم به صورت اتوماتیک بر اساس کد مشخصات شرکت کننده + نتیجه را در سایت و پنل شرکت کننده نمایش بده
3- قابلیت دریافت مقالاتی که مشخصاتی که از شرکت کننده نیست به صورت ورد یا پی دی اف

قابلیتهای بخش مدیریت :
1- دریافت لیست کاربران + مشخصات کامل آنها به صورت فایل اکسل یا ورد یا پی دی اف
2- قابلیت مدیریت کاربران
3- قابلیت ایجاد و مدیریت داوران
4- قابلیت دریافت مقالات به دو صورت حاوی مشخصات شرکت کننده و بدون مشخصات شرکت کننده

Inlove ممنون میشم کمکم کنید Inlove
امضاء amrdata
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - amrdata - ۱۷-۱-۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان