|
افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان
|
|
۱۷-۱-۱۳۹۰, ۰۴:۳۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان
با سلام
من دنبالیک افزونه با امکانات زیر می گردم که ممنون میشم منو تو این زمینه راهنمایی کنید امکاناتی که من می خوام سایتم داشته باشه : من می خوام برای سایتم یک بخش همایش یا مسابقه بزارم که کلیه قابلیت های زیر را داشته باشه اول از همه این قسمت دارای بخشهای کاربری - داوری و مدیریت باشه که هر مدومش قابلیتهای جداگانه داشته باشند قابلیتهای بخش کاربری : 1 - ثبت نام کاربر با فیلد های مورد نظر به صورتی که برای داور نام و مشخصات کاربر نمایش داده نشه و فقط یک کد به کاربر اختصاص داده بشه 2 - ارسال مقاله به صورت متن + عنوان + پیوست 3 - ویرایش فایل یا همون مقالیه ارسال شده 4 - سیستم اعلام نتایج 5- سیستم اعلام نظر قابلیتهای بخش داوری : 1- دریافت فایلها و مقالات ارسالی به صورتی که نام و مشخصات کاربر یا همون شرکت کننده نمایش داده نشه و فایلها از روی کد شناخته بشن یعنی کدگذاری بکنه 2- ثبت نتیجه داوری در بخش ارزشیابی جهت نمایش در سایت به صورتی که داور کد مقاله + امتیاز مقاله را وارد کنه و سیستم به صورت اتوماتیک بر اساس کد مشخصات شرکت کننده + نتیجه را در سایت و پنل شرکت کننده نمایش بده 3- قابلیت دریافت مقالاتی که مشخصاتی که از شرکت کننده نیست به صورت ورد یا پی دی اف قابلیتهای بخش مدیریت : 1- دریافت لیست کاربران + مشخصات کامل آنها به صورت فایل اکسل یا ورد یا پی دی اف 2- قابلیت مدیریت کاربران 3- قابلیت ایجاد و مدیریت داوران 4- قابلیت دریافت مقالات به دو صورت حاوی مشخصات شرکت کننده و بدون مشخصات شرکت کننده ممنون میشم کمکم کنید ![]() |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - amrdata - ۱۷-۱-۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ عصر
RE: افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - شاهین سمیع عادل - ۱۸-۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۷ صبح
RE: افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - amrdata - ۲۶-۱-۱۳۹۰, ۰۵:۳۹ عصر
RE: افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - Reza Ganji - ۲۶-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۹ عصر
RE: افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - amrdata - ۲-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۰۲ صبح
RE: افزونه مسابقه ، داوری ، شرکت کنندگان - Reza Ganji - ۲-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۱۲ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

ممنون میشم کمکم کنید