|
آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر
|
|
۱۴-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر
نقل قول: خوب برای جوملا یدونه قبلا دیده بودم که البته چون استفاده ازش دردسر داشت معرفی نکردم ولی برای نمونه برای دوستان قرار میدم !در توضیحات گفتم که برای نمونه قرار دادم ! فکر میکنم یک فایل راهنما موجود در افزونه باشه ! در کل من فکر میکنم در سورس افزونه باید تغییر داده بشه تا در قالب های RTL هم درست نمایش داده بشه ! من خودم افزونه های مصیبت دار رو معرفی نمیکنم چون بعدا به مشکل میخوریم و کاربران سردرگم میشوند ! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - mal2moh - ۶-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ عصر
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - memare-ahvaz - ۶-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۰۰ عصر
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - مرتضی محمدجانی - ۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸ صبح
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - پیام عمرانی - ۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۲۹ عصر
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - مرتضی محمدجانی - ۸-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ صبح
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - Reza Ganji - ۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۳۲ صبح
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - mal2moh - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۴۱ عصر
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ عصر
RE: آموزش استفاده از زیباسازی صفحه بندی توسط فایل های زیر - eliarad - ۷-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۱۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان