زمان کنونی: ۱۹-۳-۱۴۰۵, ۰۷:۴۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در خواست آموزش فارسی سازی کامپوننت ها جوملا
۱۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۱۹ صبح
ارسال: #6
RE: در خواست آموزش فارسی سازی کامپوننت ها جوملا
ببینید شما الان یک فایل زبان با پسوند ini رو ترجمه کردید ، en-GB.com_sitelock این فایل رو ، باید توجه کنید که انکودیک UTF-8 رو برای زبان انتخاب کنید که فارسی رو پشتیبانی میکنه ، اگر از Notepad ++ استفاده میکنید که پیشنهاد میکنم بهتون ، از منوی Encoding قبل از شروع ترجمه انکودینگ رو روی UTF-8 قرار میدید ، بعد شروع به ترجمه میکنید که اتوماتیک همه چی با این انکودینگ ذخیره میشه ، اگر هم از Notepad ویندوز استفاده میکنی که بصورت پیش فرض روی ANSI هست که باز شما تغییرش میدید به UTF-8 و فایلتون ذخیره میشه ، مسئله مهمی که هست اینه که فایل ini زیاد اهمیت نداره با چی انکودینگش میکنید شروع کار یا آخر ولی گاهی پیش میاد اگر وسط کارت انکودینگت رو عوض کردی احتمال اینکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنه زیاده ، فایل php مهمه اول انکودینگ رو بزاری روی utf-8 تا متن رو درست نشون بده ...

خب این از مشکل چینی نوشتنت
مشکل دوم این که شما فایل en-GB.com_sitelock رو به فارسی ترجمه کردی ، پیشنهاد میکنم از فایل کپی بگیرید و اسمش رو تغییر بدید به fa-IR.com_sitelock و توی پوشه fa-IR قرار بدید ...

برای شناسایی فایل دومی که ساختیم هم باید توی فایل XML نصب به نام sitelock این رو <language tag="fa-IR">fa-IR/fa-IR.com_sitelock.ini</language> در خط 40 اضافه کنی تا فایل و فولدر شناسائی بشه ، بعد مشکلت حل میشه ...

من برات انجامش دادم نصب کن و مشکلاتش رو بگو

فایل‌(های) پیوست شده
com_sitelock_v1.5.0.zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 55
اندازه 76.75 کیلوبایت

امضاء Pourdaryaei
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط memare-ahvaz ، btheme ، احسان افشاری ، Reza Ganji ، hrabiian2 ، Fahrenheit ، rasooli.m
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: در خواست آموزش فارسی سازی کامپوننت ها جوملا - Pourdaryaei - ۱۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان