|
مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال
|
|
۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال
بله من كاملا اطلاع دارم كه application و rule يعني چي ولي دوست دارم مطلبي گنگ گفته نشه تا اگر روزي كاربري وارد اين تاپيك شد بفهمه چي به چيه..
البته مفهوم application در اين نوع سيستم ها زياد جالب نيست و به طور كلي ميشه اونها رو widget نام برد.. در خصوص rule هم بايد عنوان كنم كه به مفهوم فارسي اون همان " قوانين " هست كه در سيستم هاي مديريت كاربري و امتياز دهي كاربرد زيادي داره تا مشخص كننده قوانين خاصي در نحوه استفاده كاربران از امكانات سايت باشه .. مثلا قانوني وضع كنيم كه اگر كاربري 20 پوينت داشت فلان مطلب براش قابل مشاهده باشه .. ووو چيزي كه دوست عزيز خواستن روش يا افزونه اي براي " انتقال پوينت هاي ثبت شده كاربران جوم سوشيال به آلفا يوزر پوينت " بود در واقع يه migration كوچولو از يه سيستم بزرگ به يه سيستم كوچكتر! .. خب براي اين كار نه application هست و نه ارتباطي به rule وجود داره ... تنها چيزي كه ميشه براي اينكار ساخت و خيلي هم راحته و كم هزينه همون ماژول هست .. البته فقط با سطح دسترسي مدير كل.. البته راه دوم و ساه تري هم هست و اصلا هزينه هم نداره و اون هم sql كه بايد بين جداول ارتباط و دستور sql مناسب رو ايجاد و پوينت ها رو انتقال داد.. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - esitala - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۱:۰۳ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - shahryar warez - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۰۲ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - tarantino - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۵۵ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - shahryar warez - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - tarantino - ۱۱-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - esitala - ۱۳-۱-۱۳۹۰, ۰۶:۱۴ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - tarantino - ۱۳-۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - esitala - ۱۴-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - zaban26 - ۳۰-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - Reza Ganji - ۱-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - vahid2star - ۱-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۴۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان