|
مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال
|
|
۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال
خوب من به شما aps رو توضیح می دیم
aps چیست ( طالبي) ؟ اپس همون اپکیشون های در سیستم های اچتماعی هست و جومسوشیال هم از همون دسته هستن با این کامپوننت جومسوشیال که خودم مترجم اون بودم و دیگر که خودم خیلی با کامپوننت آلفا یوزر کار کردن پپس در مرحله ابتدایی با aps آشنا شدیم که در سیستم های مثل فیس بوک خیلی دیدنی هست همون کوچی شده واژه بالا بود مرحله بعد می ریم سر موضوع اصلی این دوستمون می خواد یکی از سخت ترین کار ها در پست بالایی توسط آقای طالبي بیان شده که متحمل هزینه فراوانی برای شما می شه که دستی بنویسید و لی کسانی بودن که قبلا اومدن این کارو رو کردن یعنی چنین نیازی داشتم به اتصال جومفیش یا جومسوشیال و دیگر کامپوننت ها که آلفا یوزر به شما پیشهاد می کنم به انجمن و سایت آلفا یوزرز رجوع کنید می بنید یک مجموعه با نام رول !!!! اگر رول هم قابل توضیح باشد باید یگم !! یعنی قوانین که تعریف می شه برای آلفا یوزرز هست که بهش می فهمونه شما باید چنین سیستم رو نصب کنی و از این طریق امتیاز کم و زیاد کنید که خودشم این چنین گزینه رو داره در صفحه اصلی کنترل پنلش وقتی به انجمن پیداش کنید در فایل زیپ هست که از زیپ در می یارین و روی جدید می زنید و اون رو نصب می کنید و اون رو فعال می کنید و اینجوری می شه نصبش خوب واقعا دیگه بیشتر توضیحات رو دادم اگر در این جور موارد بعضی چیز ها مورد نظر کاربران نبوده که بتونند در انجمن آلفا بزارند حالا می ریند یا خودتون رول می نویسید یا می گید دیگران برای شما بنویسند که آموزش هایی نیز برای ساختش هست ولی کمی سخت نتیجه گیری : جومسوشیال از چند بخش درست می شه اپلیکشین و آلفا یوزر هم می شه رول با تشکر شهریار جون |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - esitala - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۱:۰۳ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - shahryar warez - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۰۲ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - tarantino - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۵۵ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - shahryar warez - ۱۱-۱-۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - tarantino - ۱۱-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - esitala - ۱۳-۱-۱۳۹۰, ۰۶:۱۴ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - tarantino - ۱۳-۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - esitala - ۱۴-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - zaban26 - ۳۰-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ عصر
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - Reza Ganji - ۱-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: مشکل ارتباط آلفا یوزر پوینت با جوم سوشال - vahid2star - ۱-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۴۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان