|
پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب
|
|
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب
ببینید من از کامپوننت کی2 برای ارسال مطالبم استفاده میکنم.
اگه با این کامپوننت کار کرده باشید یه قسمت داره به اسم ضمیمه ها که از این طریق میشه فایلی رو به مطلب ضمیمه کرد. لینک دانلود رو هم خودش میسازه من میخوام این لینک دانلود فقط برای یه گروه خواص نمایش داده بشه. سطح دسترسی مطلب رو روی ویژه یا ثبت نام کرده قرار میدم کل مطلب رو دیگه نمایش نمیده در صورتی که قصدم فقط مخفی کردن لینک دانلود هستش شما چه راهی رو برای این کار پیشنهاد میکنید؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - Reza Ganji - ۲۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۳۳ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - folani - ۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۱۹ عصر
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - پیام عمرانی - ۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲ عصر
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - folani - ۲۸-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - احسان افشاری - ۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۰۸ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - folani - ۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۱۲ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - Reza Ganji - ۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۱۶ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - folani - ۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۱ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - folani - ۲۹-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ صبح
RE: پلاگین محدود کردن دسترسی میهمانان برای مشاهده ادامه مطلب - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۱۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان