|
مشکل مشکل آی پی با cpanel
|
|
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۰۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: مشکل مشکل آی پی با cpanel
(۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آجناب گنجی عزیز مدیر هاست اینکار ها رو گفت انجام دادم . و تازه ویندوز هم عوض کردم. اما هرچه سعی کردیم نشد . (۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ صبح)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز با فیلتر شکن هم مشکلم حل نشد . چند تا نرم افزار مخفی کردن آی پی هم نصب کردم البته خوب بلد نبودم با آن ها کارکنم . ولی مثل اینکه آی پی من مخفی شد . اما اینکار جواب نداد . (۲۵-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ صبح)hamidnpc نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز در جواب شما من حتی ویندوز رو تعویض کردم . اما ![]() (۲۵-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ صبح)مرتضی محمدجانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز مدیر هاست همین حرف ها رو زد و دقیقا گفت تا 24 ساعت دیگه خودش درست میشه ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- درست شد اما با تاخیر 24 ساعت ![]() ![]()
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل مشکل آی پی با cpanel - zaban26 - ۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ صبح
RE: مشکل مشکل آی پی با cpanel - احسان افشاری - ۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۴۵ صبح
RE: مشکل مشکل آی پی با cpanel - Reza Ganji - ۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۵۷ صبح
RE: مشکل مشکل آی پی با cpanel - صدرا حسابی - ۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ صبح
RE: مشکل مشکل آی پی با cpanel - hamidnpc - ۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۳۰ صبح
RE: مشکل مشکل آی پی با cpanel - مرتضی محمدجانی - ۲۵-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۴۶ صبح