|
نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component
|
|
۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component
ببخشید متوجه نشدم . من الان یک گزینه منو ساختم به نام گالری تصاویر .Menu Item Type رو هم blank انتخاب کردم.زمانی که در قسمت ماژول ، یک ماژول اسلایدشو ساختم از من position می خواد.از جوملا 1.7 و قالب zt kaupi استفاده می کنم.کامپوننت مورد نظر را برای جوملا 1.7 دانلود و نصب کردم. عکس موقعیت ماژولها رو ضمیمه کردم.در ضمن موقعیت component که در تصویر میبینید در موقعیت ماژولها برای انتخاب موجود ندارد.
باتشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - Reza Ganji - ۲۳-۴-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ عصر
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - mahdi33 - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ صبح
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۰۴ صبح
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - mahdi33 - ۲۰-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ صبح
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۰۷ صبح
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - mahdi33 - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۵ صبح
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۱۰ صبح
RE: نمايش ماژول ها در موقعيت كامپوننت با كامپوننت بسيار كاربردي Blank Component - mal2moh - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۵۲ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان