زمان کنونی: ۲۲-۲-۱۴۰۵, ۰۵:۱۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست ماژول نکته ها
۶-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۰۸ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱-۱۳۹۰ ۰۳:۱۰ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #9
RE: درخواست ماژول نکته ها
در قسمت ماژول ها ماژول نيوز فلش موجود نيست كه البته در ترجمه جوملا مامبولرن موجود است و شما از ترجمه جوملا دات اي ار استفاده ميكنيد.
البته اين گروه درسته بيشتر كارهاشون تجاري است ولي گروه خوبي هستند و نگران خريد آن نباشيد البته من نميدونم چقدر هزينه كرده ايد.
اين قالب قالب، تابناك است.
به نظر من اگر بيشتر از اين ماژول در صفحه اصلي قرار دهيد صفحه شلوغ ميشود!
اطلاعاتي هم كه به صورت پيش فرض موقع نصب در سايت بوده براي اشنايي شما خوب بوده و به مرور ميتوانيد جايگزين كنيد كه البته اين كار رو انجام داده ايد.
در موقعيت يوزر 3 كه هم اكنون ماژول تيكر ، خبرهاي شما را به صورت تايپي نمايش ميدهد چيزي نميتوان قرار داد چون جلوه سايت را زشت ميكند و براي اينكه روبروي تيكر چيزي قرار دهيد بايد سي اس اس ويرايش شود(درخواستي كه شما ارسال كرديد در پيام خصوصي)
به نظر من از ماژول هاي ديگري در سايت استفاده نكنيد.
براي نمايش مطالبي مانند سخن بزرگان يا چيز ديگري بهتر است از ماژولي كه اقاي سيدي معرفي كردند استفاده شود و همچنين ماژول زير را تست كنيد ببينيد خوشتون مياد.البته من روي سايت شما نصب كردم و شما اگر نخواستيد حذف كنيد! نام آن TW News Ticker است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته يك پلاگين هم بايد نصب كنيد تا ماژول هاي شما به خوبي عمل كند چون الان در تست مشكل داشت!
توضيحات پلاگين زير را بخوانيد تا متوجه عملكرد آن شود!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولي بك آپ فراموش نشود لطفا ابتدا از تمامي فايل هاي خود بك آپ بگيريد!
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط سینا افشار ، شاهین سمیع عادل
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درخواست ماژول نکته ها - Reza Ganji - ۶-۱-۱۳۹۰, ۱۲:۰۶ صبح
RE: درخواست ماژول نکته ها - Reza Ganji - ۶-۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۹ صبح
RE: درخواست ماژول نکته ها - Reza Ganji - ۶-۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۷ صبح
RE: درخواست ماژول نکته ها - Reza Ganji - ۶-۱-۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ صبح
RE: درخواست ماژول نکته ها - mal2moh - ۱۸-۹-۱۳۹۱, ۰۵:۰۱ صبح