|
مشکل در سیستم تیکت دهی RS
|
|
۱۸-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۳۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در سیستم تیکت دهی RS
سلام
من به دنبال یک سیستم تیکت دهی خوب و عالی هستم ، اول از همه عذر خواهی کنم از مدیریان خواستم در تایپیک قبلی موضوع را ادامه دهم ولی گفتم شاید چون موضوع جدیدی است بهتر است تایپیک جدید بزنم ، اگر یادتان باشد قرار بود من برای یک همایش سایت بزنم که کاربر ارسال مقاله کند ، شماره پیگیری داشته باشد ، و نام مقاله و فایل ارسالی خود را ببیند ، از طرف دیگر نام مقاله و فایل ارسالی به امیل مدیر سایت برود و مدیر سایت بتواند به او بگوید مقاله او در چه وضعیتی است ، در حال بررسی است ، تایید شده ، در دست داوران است ، تایید نشده ، بتواند این چند وضعیت را به کاربر بگوید ، حالا من می خواهم با سیستم تیکت دهی این کار را انجام دهم ولی نمی دانم از چه سیستمی استفاده کنم ، من RS tict را علی الحساب نصب کردم ولی یک مشکلی که دارم این است در تصویر زیر ببینید ![]() در قسمت ارسال مقاله ، یک مشکلی وجود دارد آن هم این است که دکمه ارسال درخواست را نمایش نمی دهد حالا اگر دوستان سیستم بهتری می شناسند اعلام کنند الته من مردد هستم بین این سیستم و افزونه ؟maqma_gpl |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ عصر
RE: درخواست سیتستم تیکت دهی عالی - rezaetemadi - ۱۸-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۳۹ عصر
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۱۸-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۰۷ عصر
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - احسان افشاری - ۱۹-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ صبح
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۱۹-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۴۰ عصر
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۱۹-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۰۹ عصر
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۱۹-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۰۴ عصر
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۱۹-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۱۶ عصر
RE: مشکل در سیستم تیکت دهی RS - rezaetemadi - ۲۰-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۰۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: e2l8hpa4pzz8e4bifyi.jpg]](http://up.iranblog.com/images/e2l8hpa4pzz8e4bifyi.jpg)