|
مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه
|
|
۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه
(۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از پاسختون حقیقتش من قرار سایت را روی جوملا 1.7 پیاده کنم به گفته شما نسخه جوملا البته 1.7 را از سایت جوملای فارسی گرفتم و دوباره روی لوکال هاست نصب کردم و بدون اینکه ماژولی نصب کنم یا چیز دیگه ای با خود ماژول از پیش نصب شده ورود کاربر امتحان کردم و فقط تنها در صفحات انتخاب شده را انتخاب کردم و بعد گزینه خانه را تیک زدم ولی باز وقتی روی ادامه مطلب کلیک می کنم در صفحه مطلب مورد نظر در موقعیت خود قرار دارد قالب هم همون قالب پیش فرض جوملا 1.7 هست حالا به نظرتون مشکل باز کجا هست؟ ![]() البته این را هم بگم که ماژول را وقتی به صفحات منو که از پیش ایجاد شده برای جوملا می باشد امتحا ن می کنم مثل ((سایت های نمونه)) درست می شه و فقط در همین صفحه مورد نظر نمایش داده می شه امکان داره که از خود منو باشه؟ نحوه ایجادش؟ یادسته بندی های جوملا باشه؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - magmag0101 - ۱۵-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ عصر
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - memare-ahvaz - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - Reza Ganji - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۴۳ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - magmag0101 - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - ابوالفضل حیدری - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۴۶ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - Reza Ganji - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۵۱ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - ابوالفضل حیدری - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - magmag0101 - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان