|
مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه
|
|
۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۴۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه
من فکر میکنم مشکل خاصی موجود نیست و شمادر تنظیمات مشکل دارید چون وقتی جوملا درست نصب بشه و قالب و افزونه هاهم نصب شوند مشکل خاصی نباید موجود باشه !
شما جوملا 1.5 رو از سایت جوملای فارسی دانلود و نصب کنید و با قالب های ساده و نه حرفه ای تست کنید ! افزونه های اضافی نصب نکنید و ماژول ها رو در موقعیت های مناسب قرار دهید ! من همیشه میگم ابتدا باید دنبال مشکلات کوچک گشت و اگر حل نشد دنبال مشکل بزرگ گشت ! قالب های تجاری دارای موقعیت ها و تنظیمات زیاد هستند و شما را سردرگم میکنند ضمن اینکه مناسب سایت های ایرانی هم نیستند و همچنین با مرورگرهای قدیمی هم سازگار نیستند ! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - magmag0101 - ۱۵-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ عصر
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - memare-ahvaz - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - Reza Ganji - ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - magmag0101 - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۲۹ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - ابوالفضل حیدری - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۴۶ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - Reza Ganji - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۵۱ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - ابوالفضل حیدری - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: مشکل در نمایش دادن ماژول تنها در یک صفحه - magmag0101 - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان