زمان کنونی: ۲۵-۶-۱۴۰۵, ۰۲:۴۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود !
۱۵-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳ عصر
ارسال: #15
RE: توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود !
(۱۵-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۵-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر)memare-ahvaz نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جا داره که از همه دوستانی که با استاد گنجی و دوست دیگرمون ابراز همدردی کردند تشکر کنم.
من 1 پیشنهاد دارم
چاره کار رو باید قبل از وقوع مشکل پیدا کرد
چرا ما بزاریم دوستان دچار مشکل با این هاستینگ های کلاهبردار بشن بعد بیایم باهاشون ابراز همدردی کنیم؟؟؟؟؟
اگه مایل باشین پیشنهاد میکنم1 بخش از انجمن رو به معرفی هاستینگ های برتر و معتبر و بخشی رو هم به هاستینگ های کلاهبردار ارائه بدیم
که حجت رو به دوستان تمام کنیم به دلیل اینکه فقط این زیما هاست نیست که کلاهبرداره و فقط این استاد گنجی و اون دوستمون نیستند که ظربه خوردند.

ممنون از لطف شما و ابتدا خواهشی که دارم در تاپیک ها کلمه استاد رو حذف کنید چون واقعا من شرمنده میشم و همچنین خودم رو هم در این حد نمیبینم.متشکرم

در این مورد من تصمیم داشتم و دارم همچنین کاری بکنیم ولی نه به اینصورت چون تشخیص اینکه کی کلاهبردار است سخت و اثبات آن بسیار مشکل است و چاره آن معرفی هاستینگ های معتبر است البته نه مدیر سایت تصمیم بگیره و درهمه جای دنیا از رای کاربران استفاده میشود برای انتخاب بهترین ها مانند سایت تاپ تن ریویو . برای نمونه به لینک زیر بروید و مشاهده کنید !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این لیست دائما تغییر میکنه و هاستینگ ها سعی در حفظ جایگاه خود دارند و برای معرفی ،شناخت بهترین ها بهتر از معرفی بدترین ها است و خود بخود اینگونه افراد (زیماهاست)از دور خارج میشوند.
ولی برای راه اندازی چنین سیستمی نیاز به برنامه نویسی و هزینه و همچنین همکاری کاربران ایرانی می باشد و براشون اهمیت داشته باشه که شرکت های معتبر رو معرفی کنند !

Roseبه کار بردن کلمه استاد به معنای بزرگ هستشRose
Roseو شما هم بزرگ پارس جوم هستید پس ناراحت نشیدRose
اگر بخواین دیگه کلمه استاد رو نبینید باید منو از پارس جوم حذف کنید

Inloveکار بزرگی و شایدم زمانبری باشه ولی از نظر هزینه باید بگم تمام بچه های پارس جوم عضو 1 گروه هستند .این مهم هم 1 کار گروهی هستش و با دست به دست هم دادن مثل آب خوردن تمام میشهInlove
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط tameshk20 ، Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود ! - memare-ahvaz - ۱۵-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان