|
مهم توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود !
|
|
۱۴-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: توضیحاتی در مورد زیماهاست (www.zimahost.com) ، هاست نامحدود !
با سلام آقای گنجی بنده بر تمامی صحبت های شما مهر تایید میزنم.ایشان یک کلاه بردار حرفه ای هستند.جدا از ضربه مالی سنگینی که به عنوان یک دانشجو و طراح وب خوردم ، ضررهای زمانی جبران ناپذیری نیز خوردم.به خاطر نالایقی این آقا در مدیریت سرور و تمامی مشکلاتی که شما به خوبی بیان کردید مجبور شدم به آدرسی که در سایت نوشته بودند بروم ، منظورم بزرگراه سعیدی ... است.اولا بزرگراه سعیدی بسیار طولانی است و این آقا آدرس را طوری نوشته بود که فکر می کردم تهران است ولی جایی نبود جز اسلامشهر ، در منطقه ای بسیار بد.پس از رفتن به اسلامشهر متوجه شدم چنین مکانی اصلا وجود خارجی ندارد و با یک مغازه کامپیوتری مواجه شدم وارد شدم و گفتم آقا ببخشید این آدرس شماست!!! گفت بله بفرمایید.گفتم آدرس را از کجا آورده ام گفت بله قبلا کارشان را ما انجام میدادیم!!! گفتم خوب الان تکلیف چیست ما چه کسی رو باید یقه کنیم؟!!! یک شماره 0919 نوشت و داد به من گفت با آقای اسدی تماس بگیرید،جلوی در وایستادم و تماس گرفتم جواب نداد رفتم توی مغازه گفتم میشه شما تماس بگیرید ، تماس گرفت و جواب داد!!!!!!!گفتم آقای محترم من دانشجو از درسم زدم اومدم اینجا شما نه یکی نه دو تا نه سه تا نه ... به من آسیب نرسوندی که راحت هیچی نگم پوست از من کندی ! برای یه فول بکاپ ساده 4 ماه جواب تیکت منو نمیدادی و ... حالا پول دامنه ام رو برای تمدید پرداخت کردم ولی تمدید نکرده!!! و هزاران مشکل ریز و درشت دیگر ... کار این آقا شرعا حرام و قانونا جرم است.این آقا و سایت آن کلاه بردار هستند و اصلا شرکت نیستند!!! به هیچ عنوان از این سایت خرید نکنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان