زمان کنونی: ۲۸-۱-۱۴۰۵, ۰۳:۵۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست طراحی رایگان لوگو
۱۳-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ صبح
ارسال: #10
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو
سلام
من هم به عنوان یک طراح حرف آقای سمیع عادل را تایید میکنم چرا که که لوگو و طرح خوب نیاز به خلاقیت و وقت دارد .
شما فرمودید برای تبلیغ ؟
آیا شما که مهندسی عمران می خوانید می توانید یک نقشه طراحی کرده و تمام پلان ها را ایجاد کرده و به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار دهید ؟؟
همانطور که آقای حسابی فرمودند اینجا انجمن رفع مشکلات و معرفی افزونه است البته بعضی از دوستان لطف می کنند و سوالات و درخواست ها رو به صورت پیام خصوصی و با درایفت دسترسی مشکلات را حل میکنند و بدون هیچگونه چشم داشتی.
ولی باید بعضی از چیزها را مد نظر داشت و به آن احترام گذاشت .
درسته در درجه اول کارهایی که به صورت رایگان ارائه میشوند مد نظر می باشد .
اگر به دنبال لوگو و آرم مناسب می گردید بهترین حالت طراحی اختصاصی است.
چرا که در قانون جدید ثبت اسناد و شرکت کلیه شرکت ها مستلزم لوگو و نشانه برای خود می باشد که این امر باعث می شود تا شرکت ها دنبال نشانه برای خود باشند .
همانطور که آقا شاهین فرمودند بسته به نوع و سهامی عام-خاص قیمت ها متفاوت می باشد.
من خود شاهد بودم شرکت X سه میلیون تومان هزینه کرد و به بهترین طرح که از بین طراحان انتخاب شد پرداخت کرد .
انشاالله که دوستان هیچ دلخوری نداشته باشند
موفق باشیدRoseRose
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط memare-ahvaz ، شاهین سمیع عادل ، صدرا حسابی ، احسان افشاری
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست طراحی رایگان لوگو - memare-ahvaz - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ صبح
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - مرتضی محمدجانی - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: