|
درخواست طراحی رایگان لوگو
|
|
۱۳-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو
سلام
من هم به عنوان یک طراح حرف آقای سمیع عادل را تایید میکنم چرا که که لوگو و طرح خوب نیاز به خلاقیت و وقت دارد . شما فرمودید برای تبلیغ ؟ آیا شما که مهندسی عمران می خوانید می توانید یک نقشه طراحی کرده و تمام پلان ها را ایجاد کرده و به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار دهید ؟؟ همانطور که آقای حسابی فرمودند اینجا انجمن رفع مشکلات و معرفی افزونه است البته بعضی از دوستان لطف می کنند و سوالات و درخواست ها رو به صورت پیام خصوصی و با درایفت دسترسی مشکلات را حل میکنند و بدون هیچگونه چشم داشتی. ولی باید بعضی از چیزها را مد نظر داشت و به آن احترام گذاشت . درسته در درجه اول کارهایی که به صورت رایگان ارائه میشوند مد نظر می باشد . اگر به دنبال لوگو و آرم مناسب می گردید بهترین حالت طراحی اختصاصی است. چرا که در قانون جدید ثبت اسناد و شرکت کلیه شرکت ها مستلزم لوگو و نشانه برای خود می باشد که این امر باعث می شود تا شرکت ها دنبال نشانه برای خود باشند . همانطور که آقا شاهین فرمودند بسته به نوع و سهامی عام-خاص قیمت ها متفاوت می باشد. من خود شاهد بودم شرکت X سه میلیون تومان هزینه کرد و به بهترین طرح که از بین طراحان انتخاب شد پرداخت کرد . انشاالله که دوستان هیچ دلخوری نداشته باشند موفق باشید ![]()
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست طراحی رایگان لوگو - memare-ahvaz - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ صبح
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - شاهین سمیع عادل - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۴۵ عصر
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - memare-ahvaz - ۱۳-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۴۱ صبح
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - صدرا حسابی - ۱۳-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ صبح
RE: درخواست طراحی رایگان لوگو - memare-ahvaz - ۱۳-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۱۷ صبح