|
مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی!
|
|
۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی!
بله خیلی مشکل عجیبیه خودمم موندم واقعا مشکل از کجاست!
بهینه سازی نشانی های اینترنتی برای موتورهای جستجو فعال و افزودن پسوند به نشانی های اینترنتی هم با فعال یا غیر فعال کردنش مشکل حل نمی شه! هیچ پلاگین و کامپوننتی الان برای تغییر آدرس نصب نیست و حتی unicode slug رو هم پاک کردم و از پچی که لینک دادم استفاده کردم، مطالبی که لینکشون خرابه با تغییر اسم مستعار مشکلشون حل می شه! الان دارم می گردم و تست می کنم، حدس می زنم با چند تا از کاراکترهای فارسی باید مشکل داشته باشه ولی بازم نمی فهمم چرا! و این که به سرورم مربوط نیست و الان رو لوکال با ومپ هم این مشکل وجود داره! من هیچ وقت با لینک فارسی مشکل نداشتم! آقای سمیع عادل الان چک می کنم و دوباره نتیجه رو می گم! این مشکل 2-3 روزه من و مشغول کرده!! مشکل رو پیدا کردم ولی راه حل رو نه! با چک کردن اسم ها متوجه شدم "ح" خونده نمی شه!!! حتی اگه اسم مستعار ح خالی هم باشه این مشکل پیش می آد!!! با عوض شدن قالبم مشکل پابرجاست! به عنوان نمونه "ح" رو از" افتتاح شد" خبر پاک کردم و مشکلش برطرف شد! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - احسان افشاری - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۲۹ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۴۲ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - مرتضی محمدجانی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۱۶ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - شاهین سمیع عادل - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۲۳ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - احسان افشاری - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ عصر
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۰۹ عصر
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۲۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان