|
مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی!
|
|
۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۴۲ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی!
به لینکی که دادم در همون آرشیو اخبار برید، 4 تا خبر داریم:
برگزاري همايش علمي تعاملات فرهنگی ایران و روسیه سایت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) افتتاح شد*** برگزیده شدن دانشگاه الزهرا(س) در هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات درخشش مجدد دانشگاه الزهراس با پنج برگ زرين در چهارمين جشنواره ملی حرکت *** اونا که جلوشون ستاره زدم رو عنوانشون نمی شه کلیک کرد و لینک نیستن ولی اون دوتای دیگه لینک می شه عنوانشون به خود خبر! و اگه از صفحه اصلی برای این چهار خبر(که اسم مستعار فارسی دارن) دکمه متن کامل رو بزنی این ستاره دارها دوباره به صفحه اصلی میان و لینک نمیشن به مطلب! و اگه اسم مستعار این *** دارها رو انگلیسی کنم یا بعضی کلمات دیه فارسی بزارم بدون مشکل لینک می شن! نه htaccess بدون تغییر، mod rewrite فعال نیست و اینکه روی II7 هست جوملا و خودم نصبش کردم روی کامپیوتر سرور و روی apache نیست چون سرور ویندوز بود! |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - احسان افشاری - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۲۹ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - مرتضی محمدجانی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۱۶ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - شاهین سمیع عادل - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۲۳ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ صبح
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - احسان افشاری - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ عصر
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۰۹ عصر
RE: مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی! - صدرا حسابی - ۱۶-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۲۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان