|
قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول
|
|
۱-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۵۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول
با سلام وخسته نباشید:
من میخوام منوهای فلش ساخته شده توسط این نرم افزار (sothink flash menu builder) رو در موقعیت ماژول درون جوملا قرار بدم، از ادیتور artof هم استفاده میکنم لینک دانلود این من ساز زیبا رو هم ضمیمه میکنم، لطف میکنید اگه کمکم کنید که چگونه باید این کار رو انجام بدم.. آدرس ضمیمه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - fani - ۱-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ عصر
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - ابوالفضل حیدری - ۱-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۱۸ عصر
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - fani - ۱-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۲۲ عصر
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - ابوالفضل حیدری - ۱-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۲۶ عصر
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - fani - ۱-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - ابوالفضل حیدری - ۱-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۶ عصر
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - صدرا حسابی - ۲-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۴۴ صبح
RE: قرار دادن منو توسط sothink flash menu builder در جوملا در موقعیت ماژول - fani - ۲-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان