|
چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟
|
|
۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۴۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟
آقا صدرا به خوبی توضیح دادن
خود شما هم به راحتی می توانید انجام دهید. ولی قبلش حتما از دیتا بیس خود بکاپ بگیرید فراموش نکنید همیشه بکاپ گیری از دیتابیس خود در برنامه کاری خود داشته باشید تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانید بکاپ و رو برگردانید موفق باشید
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - memare-ahvaz - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۰۴ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - صدرا حسابی - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۳۴ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - memare-ahvaz - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۳۹ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - مرتضی محمدجانی - ۲۵-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - memare-ahvaz - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۵۳ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - صدرا حسابی - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۵۷ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - memare-ahvaz - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۵۷ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - مرتضی محمدجانی - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ صبح
RE: چطوری پلاگین امنیتی جومینا رو از طریق هاستم پاک کنم؟ - پیام عمرانی - ۲۵-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۱۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان