|
كمك براي طراحي سايت
|
|
۲۴-۸-۱۳۹۰, ۰۸:۵۴ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: كمك براي طراحي سايت
سلام به همه دوستان
عيدتون مبارك متاسفانه يك سيستم يكپارچه مديريت همايش (كنفرانس) براي جوملا وجود نداره. من خودم مدت ها دنبالش بودم. الان به عنوان مسئول سايت اولين كنفرانس اقتصاد شهري ايران، از سيستم كنفرانس هاي دانشگاه فردوسي دارم استفاده مي كنم كه با تغييرات خيلي زياد روي سيستم پست نيوك نوشته شده. اون افزونه سمينار رو هم من ديدم. به هيچ وجه بدرد مديريت يك همايش نمي خوره. براي مديريت كامل يك همايش بايد براش CMS نوشته بشه. البته CMS هايي وجود داره كه همشون تجاريه. مثل همون همايش نگار كه دمو گذاشتين. ولي خيلي بدرد نمي خوره. سيستم دانشگاه فردوسي انصافا خيلي كامله و هنوز هم در حال توسعه است. هرچند بخش مديريت محتوا و مديريت قالب هاش اصلا به پاي جوملا نميرسه. اما خود سيستم مديريت كنفرانسش خيلي كامل و عاليه. البته كنفرانس هايي رو ديدم كه با جوملا براشون سايت زدن. ولي از تركيب افزونه هاي مختلف استفاده كردن كه سيستم دريافت مقالات و داوري اون ها رو نتونستن درست و حسابي پياده سازي كنن. بايد يه افزونه يكپارچه نوشته بشه. اگه كسي هست كه بتونه بنويسه، من دقيقا مي تونم راهنمايي كنم كه چه امكاناتي بايد داشته باشه. چون تجربه برگزاري دو تا كنفرانس ملي رو تو دانشگاه فردوسي و شهرداري مشهد دارم. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان