|
مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان
|
|
۲۳-۱۲-۱۳۸۹, ۰۹:۲۶ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان
اگر ميخواهيد براي سايت خود يك اپلودسنتر بي دردسر داشته باشيد كه فقط خودتون استفاده كنيد از ميهاليسم استفاده كنيد ولي اگر ميخواهيد يك سايت عمومي راه اندازي كنيد قضيه فرق ميكند.
من قبلا Mihalism رو نصب كرده بودم و با اينكه ساده است ولي كارايي خوبي دارد. با كليجا هم كمي كار كردم ولي به دلم ننشست ولي در صورت لزوم در فرصت مناسب براتون تست ميكنم.ولي در صورتي كه سرور اختصاصي نداريد قيد راه اندازي اپلودسنتر عمومي تصاوير رو بزنيد! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - morte3a - ۲۳-۱۲-۱۳۸۹, ۰۶:۱۴ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - Reza Ganji - ۲۳-۱۲-۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - morte3a - ۲۳-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۰۷ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - mal2moh - ۱۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - Reza Ganji - ۱۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۳۸ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - mal2moh - ۱۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۸ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - Reza Ganji - ۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - mal2moh - ۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - Reza Ganji - ۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۵۹ صبح
RE: مشکل در نصب "اسکریپت آپلود سنتر کلیجا" در هاست های رایگان - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان