|
کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟
|
|
۲۱-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟
بهترین روش برای بالا بردن سرعت لود شدن سایت کم کردن حجم عکس هاست
شما عکس را در فتوشاپ باز کنید و رزولیشن رو پایین بیاورید. سعی کنید تعداد تصاویر رو کم کنید فراموش نکنید هنوز کاربران از اینترنت دایل آپ استفاده میکنند و اینترنت اکسپلورر موفق باشید
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - MARKO - ۱۹-۸-۱۳۹۰, ۱۱:۴۷ عصر
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - vahid.exe - ۲۰-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ صبح
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - صابرمحمدی - ۲۰-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ صبح
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - MARKO - ۲۱-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ صبح
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - شاهین سمیع عادل - ۲۱-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ صبح
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - مرتضی محمدجانی - ۲۱-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ صبح
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - MARKO - ۲۱-۸-۱۳۹۰, ۰۴:۵۲ عصر
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - مرتضی محمدجانی - ۲۱-۸-۱۳۹۰, ۰۵:۴۲ عصر
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - MARKO - ۲۱-۸-۱۳۹۰, ۰۶:۲۰ عصر
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - tarantino - ۲۱-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۰۸ عصر
RE: کسی میدونه این چه اروریه که تو سایت من اومده؟؟؟ - احسان افشاری - ۲۲-۸-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان