|
مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت Be Involved
|
|
۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۳۵ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت
ممنوم از راهنمایی تون
من تونستم موقعیت campaign رو داخل قالب ایجاد کنم ولی وقتی ماژول رو تو این موقعیت قرار می دم چیزی نمایش نمی ده در ضمن کد <position>campaign</position> رو هم به قسمت positions فایل templateDetails.xml اضافه کردم ولی درست نشد حالا باید چی کار کنم؟
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت Be Involved - atieh - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۱۲ صبح
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - btheme - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۵۰ صبح
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - atieh - ۱۰-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ عصر
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - شاهین سمیع عادل - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۸:۵۶ عصر
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - atieh - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲ عصر
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - شاهین سمیع عادل - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۳۷ عصر
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - atieh - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۰۹:۵۰ عصر
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - شاهین سمیع عادل - ۱۰-۸-۱۳۹۰, ۱۱:۰۱ عصر
RE: مشکل با ماژول نمایش تبلیغات به صورت نوار در گوشه بالای سایت - atieh - ۱۱-۸-۱۳۹۰, ۰۱:۰۱ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان