|
چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟
|
|
۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟
کلا هرچی تو این فایل هست رو حذف کنید و فقط همون چیزی که دادم داخلش باشه .. شما با سایت قدیمی که کاری ندارید؟ کلا مخاید به سایت جدید منتقل بشه دیگه؟ اگر اینطور هست همین کاری که گفتم انجام بدید
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۴۷ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۵۳ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۰ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۴ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - پیام عمرانی - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۳۷ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان