|
چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟
|
|
۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟
چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ مثلا کسی آدرس قبلی رو که میزنه مستقیم لینک بشه به آدرس جدید
میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۴۷ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۵۳ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۰ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۴ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - پیام عمرانی - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۳۷ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - tarantino - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۳ عصر
RE: چطوری آدرس سایت قبلی خودمو به سایت جدیدم لینک کنم؟ - MARKO - ۲۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان