|
درخواست راهنمایی در انتقال اطلاعات از Plesk به cpanel
|
|
۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۷:۳۹ صبح
ارسال: #20
|
|||
|
|||
RE: درخواست راهنمایی در انتقال اطلاعات از Plesk به cpanel
نقل قول: سلام و درود خدمت دوستان آقای طالبی عزیز من تمام فایلها را دانلود و دوباره آپلود کردم و ظاهراً مشکلی نداشت . دیتابیس Plesk را خروجی SQL گرفتم و حالا که در cpanel اینپورت می کنم پیغام خطای زیر را می دهد : #1044 - Access denied for user 'tickir'@'localhost' to database 'mydatabasename' توضیح اینکه دیتابیسی در cpanel با همان نام و یوزر و پسوردی که در plesk بود ساختم و تمام پرمیشن ها را هم به یوزر دادم . مدیر هاستم می گفتم از لحاظ هاستینگ هم محدودیت اینپورت نداره . گفت احتمالاً مال plesk بودنشه که تو cpanel اینپورت نمیشه . و توضیح دیگه اینکه حجم دیتابیس هم 35 مگابایت است . خواستم روی لوکال (wamp2) اینپورت و دوباره اکسپورت کنم ولی نشد . به نظر شما الآن باید چه کاری انجام دهم تا مشکلم حل شود . يه پيشنهاد بهت ميكنم.. 1- هر چي توي هاست ريختي پاك كن 2- ديتابيس هم كامل پاك كن 3- يه جوملا ترو تميز روي هاست نصب كن بعد كه سايت بالا امد و مشكلي نداشتي كاراي زير رو انجام بده: 1- برو تو phpmyadmin كل جدول ها رو drop كن 2- حالا ديتابيس بك آپي كه داشتي رو import كن توش 3- حالا بك آپ سايت قبليت رو زيپ كن و بفرست روي هاست (بدون فايل configuration) 4- اكستراكت كن |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان